Tasteline- enkelt, nyttigt, smakfullt och gott

Företaget Tasteline erbjuder matkassar för tre eller fem måltider för fyra personer, noggrant utformade med tanke på näring, variation och smak. Professionellt sammansatta menyer presenteras, med teman eller återkommande favoriträtter som gör att dina middagar kommer att uppskattas av hela familjen, vilket dessutom kommer att bidra till en lugnare och mer harmonisk vardag.

LeverantörKassePrisErbjudandePortioner per dagAntal middagarmer info
Tasteline3-dagarskasse569 kr269 kr4 st3 stMer info!
Tasteline5-dagarskasse769 kr469 kr4 st5 stMer info!
TastelineEkologiska 5-dagarskasse885 kr585 kr4 st5 stMer info!
TastelineEkologiska 3-dagarskasse679 kr379 kr4 st3 stMer info!
TastelineBarnkasse769 kr469 kr4 st5 stMer info!

Tasteline provlagar sina menyer och tar även in gästkockar för att skapa en större variation i utbudet. De olika matkassarna från Tasteline är sammansatta med tanke på parhushåll, barnfamiljer eller temamiddagar och är tänkta att inspirera dig till en välbalanserad och god kosthållning. Superenkelt, jättegott och snabblagat är ledorden då Tasteline utformar sina matkassar. I tio års tid har de erbjudit sina tjänster och deras hemsida erbjuder ca 27 000 olika recept.

Hos Tasteline finns en bred kunskap kring hälsa, dieter och träning och i samband med beställning kan du få otaliga tips och råd om hur du ska leva för att må bra. De anser att det här med mat ska vara enkelt, nyttigt, smakfullt och gott. Läs igenom de olika beskrivningarna här på sidan för att ta reda på vilken variant av Tastelines matkassar som du tycker mest om.