Tasteline- enkelt, nyttigt, smakfullt och gott

Företaget Tasteline erbjuder matkassar för tre eller fem måltider för fyra personer, noggrant utformade med tanke på näring, variation och smak. Professionellt sammansatta menyer presenteras, med teman eller återkommande favoriträtter som gör att dina middagar kommer att uppskattas av hela familjen, vilket dessutom kommer att bidra till en lugnare och mer harmonisk vardag.

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner per dag Antal middagar mer info
Tasteline 3-dagarskasse 569 kr 269 kr 4 st 3 st Mer info!
Tasteline 5-dagarskasse 769 kr 469 kr 4 st 5 st Mer info!
Tasteline Ekologiska 5-dagarskasse 885 kr 585 kr 4 st 5 st Mer info!
Tasteline Ekologiska 3-dagarskasse 679 kr 379 kr 4 st 3 st Mer info!
Tasteline Barnkasse 769 kr 469 kr 4 st 5 st Mer info!

Tasteline provlagar sina menyer och tar även in gästkockar för att skapa en större variation i utbudet. De olika matkassarna från Tasteline är sammansatta med tanke på parhushåll, barnfamiljer eller temamiddagar och är tänkta att inspirera dig till en välbalanserad och god kosthållning. Superenkelt, jättegott och snabblagat är ledorden då Tasteline utformar sina matkassar. I tio års tid har de erbjudit sina tjänster och deras hemsida erbjuder ca 27 000 olika recept.

Hos Tasteline finns en bred kunskap kring hälsa, dieter och träning och i samband med beställning kan du få otaliga tips och råd om hur du ska leva för att må bra. De anser att det här med mat ska vara enkelt, nyttigt, smakfullt och gott. Läs igenom de olika beskrivningarna här på sidan för att ta reda på vilken variant av Tastelines matkassar som du tycker mest om.