Matro och Middagsfrid

Kicki Theander står bakom företaget Middagsfrid som var ett av de första att erbjuda matkassar till stressiga småbarnsfamiljer där vardagens kvällsmåltid tenderade att bestå av ensidiga snabbvarianter eller halvfabrikat. Sedan 2007 har Middagsfrid skapat matro i otaliga hem genom att leverera väl sammansatta matkassar till dörren i hela Sverige, vilka förenklar vardagen och gör måltiden till något att verkligen se fram emot.

För dig som tycker att tillaga en matkasse känns för ansträngande så kan du alltid välja hemkörning av mat och beställa direkt på nätet eller via mobilapp.

Jämför Middagsfrids matkassar

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner per dag Antal middagar Mer info
Middagsfrid Stora matkassen 895 kr 599 kr 4 st 5 st Mer info!
Middagsfrid Mellanstora matkassen 675 kr 399 kr 4 st 3 st Mer info!
Middagsfrid Lilla matkassen 575 kr 299 kr 2 st 4 st Mer info!
Middagsfrid Barnkassen 745 kr 499 kr 4 st 4 st Mer info!
Middagsfrid Vego kassen 645 kr 399 kr 4 st 3 st Mer info!
Middagsfrid Allt om mat-kassen 825 kr 599 kr 4 st 4 st Mer info!

Middagsfrid erbjuder ett stort antal olika varianter av matkassar, innehållande ett antal spännande recept för den som vill prova något nytt. Här på sidan kan du se de olika kassarnas innehåll, upplägg och pris så att du vet vilken det är som passar dina behov bäst. Läs och jämför själv för att vara säker på att du fattar rätt beslut. Maten kommer hem till dig och kan snabbt lagas till lagom tills hungern kommer krypandes på kvällen. Du slipper därmed planera, tänka och stressa, och kan istället få tid till sådant som får dig att må bra. Matkassarna från Middagsfrid finns i olika storlekar – Stora matkassen, Mellanstora matkassen och Lilla matkassen, och du kan även hitta särskilda varianter anpassade för exempelvis barn eller vegetarianer. Miljötänk, inspiration och färska råvaror är en självklarhet för Middagsfrid.