Ecoviva- genom hela livet

Ecoviva är matkasseleverantören som tror på kombinationen hälsa, miljö och mat. Ecoviva grundades av två väninnor som delade det stora intresset för matlagning och som även ville värna om miljön omkring oss. Därför är Krav- och Miljömärkta varor deras signum idag.

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner per dag Antal middagar Mer info
Ecoviva Ekologisk matkasse 849 kr – kr 4 st 4 st Mer info!
Ecoviva Vegetarisk ekologisk 749 kr – kr 4 st 4 st Mer info!

De utformar sina matkassar med tanke på att du som kund ska bli mätt, få i dig det du behöver för att må bra och att du dessutom inte ska få i dig sådant som får din kropp att må mindre bra. Därför satsar de på ekologiska matvaror av god kvalitet, sammansatta för att passa såväl det lilla som det stora hushållet. Du kan få din matkasse levererad varje eller varannan vecka och den är alltid planerad utifrån exakt det antal portioner som beräknas gå åt, detta för att minska mängden mat som slängs i vårt samhälle.

Välj bland klassiska, ekologiska eller vegetariska matkassar. Få en fruktlåda på köpet så är också det behovet täckt ända till nästa leverans. Du behöver aldrig köa i mataffären med ett berg av varor i korgen, utan bara handla hem de basvaror som du inte handlar så ofta. Allt annat finns med när Ecovivas matkasse landar vid din dörr.