Dags att prova på matkasse?

Vissa dagar känns inte mataffärens långa ringlande kö så lockande, och ibland saknas helt enkelt inspirationen när du ska skriva veckans handla-lista. Du har kanske funderat länge på att prova på matkasse men inte riktigt vetat vilket av alla erbjudanden du ska välja. Vi hjälper dig att få en bra överblick över de olika alternativ som finns, så att du kan välja rätt när du väl bestämt dig för att testa matkasse. Via testlaget.se kan ni få information om de lägsta priserna.

Olika leverantörer har olika Prova på- tjänster. Det finns möjlighet till hemleverans eller att hämta själv, en del erbjuder prova på – rabatter eller lovar andra generösa erbjudanden. Innehållet i din Prova på matkasse finns beskrivet nedan så att du kan se vad du får för dina pengar.  Lättlagade recept, menyförslag och lite smått och gott inför den stundande helgen kan också hänga med, allt för att du ska känna dig inspirerad när du sätter fart i köket. Förslag på snabblagad mat som tar dig max en halvtimme att fixa till är kanske just precis det du och din familj behöver? Testa matkasse flera gånger för att hitta din absoluta favorit. Ta gärna vår sida till hjälp för att jämföra utbudet innan du bestämmer dig.

En av aktörerna som frekvent ständiga prova-på-kampanjer är aktören Hello Fresh. De är också en av de främst ledande aktörerna på matkassar på svenska marknaden. Recension av Hello Fresh kan du läsa här om du är nyfiken på att få mer information och se vilken kampanj som är aktuell för tillfället.