Matkomfort – som ett restaurangbesök i påsformat

Matkomfort har vuxit fram ur en idé som började ta form redan 2005. Grundaren heter Henrik Isaksson och var då verksam som kock. Han var alltså kunnig inom matlagning men hade ändå svårt att få till det i sitt eget kök. Trots att mataffären fanns runt hörnet så tog det emot att planera luncher och middagar.

Jämför Matkomforts matkassar

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner per dag Antal middagar Mer info
Matkomfort Bas 755 kr – kr 4 st 4 st Mer info!
Matkomfort Premium 1155 kr – kr 4 st 4 st Mer info!

Han ville skapa något nytt och bra, något smart och smidigt som hjälper människor att lyckas med mathållningen i vått och torrt. Som ett restaurangbesök på påse, helt enkelt.

I de matkassar som Matkomfort erbjuder finns färdiglagade såser och tillbehör som kompletteras med färska råvaror såsom potatis, pasta, kött, fisk och så vidare.  Alltsammans levereras tillsammans hem till dörren när du lagt din beställning. Detta gör att du får nykokt potatis och lika lyxig sås som på favorithaket, fast hemma i ditt eget kök.

Matkomfort har ett miljömässigt tänk för att minska spillet och med generösa prova på- erbjudanden, fräscha produkter och genomtänkta matkassar anpassade för exakt antal portioner kan de mycket väl bli din nya matlagningspartner. Kolla och jämför olika matkassar. Innehåll, mängd, pris och recept kan vara viktiga faktorer att tänka på vid valet av rätt matkasse.

Få ut det mesta av din Matkomfort matkasse

Det fina med en matkasse är att den begränsar tiden och energin man annars måste lägga på att planera, handla och laga mat. Allt man behöver ha tillgång till är vanliga basvaror såsom kryddor, mjöl, ägg och mjölk.

Fast för att du ska få ut så mycket som möjligt från din matkasse behöver du utrusta köket med ordentliga köksredskap. Vi tycker bland annat att alla borde ha en riktigt bra grillpanna hemma. Detta är framför allt viktigt om man väljer att prenumerera på en av de mer exklusiva matkassarna som har mycket kött- och fiskrätter, exempelvis matkassarna från Matkomfort.