Matkasse Stockholm – tid och pengar

Att bo i Stockholm kan vara givande på många sätt, men det har sina nackdelar i form av långa avstånd, tät trafik och höga priser. Vi har listat ett antal matkassar Stockholm på denna sida, vilket gör det enklare för dig som storstadsbo att få till bra mat på kort tid. Du väljer bland ett antal särskilt utformade matkassar Stockholm med innehåll som passar just dina behov. Inspirerande, nyttiga och väl sammansatta kombinationer av fräscha råvaror till rätt pris. Du som är bosatt i Stockholm får din matkasse Stockholm levererad till dörren så att den finns hemma lagom till middagstid.

Melliskassar, middagskassar eller fruktkassar, olika storlekar, för olika antal dagar och med särskilda teman. Här finns sköna varianter med blandade livsmedel vilka passar såväl barn som vuxna. Kanske satsa på italienskt eller thailändskt i helgen? Eller är det läge att packa en liten matsäck för en härlig utflykt? Säkerligen hittar du det du behöver i någon av matkassarna som jämförs på denna sida. Välj den bästa utifrån din egen situation och prisnivå, och slipp ifrån köer, trafik och stress. Dessutom, inget godis som åker med av bara farten. Matkasse Stockholm – spara tid och pengar.

Inga efterrätter

Ett återkommande problem med matkassarna i Stockholm är att de flesta inte kommer med efterrätter, eller ens möjligheten att beställa dessert till sina middagar. Detta är givetvis inget stort problem, men visst hade det varit trevligt att kunna äta en trerättersmiddag på lördag?

Som tur är kan man enkelt beställa desserter och sötsaker online och på så sätt kombinera det med din vanlig matkasse. Ska du beställa en tårta till en fest eller tillställning kan du exempelvis beställa en tårta med valfri bild på, alternativt vända dig till din favorit konditor.

Vi hoppas att efterrätter snart blir en del av de bästa matkassarna i Stockholm. Men tills dess får vi nöja oss med det som erbjuds.