Giboxen.se – färdiglagat och nyttigt!

För dig som önskar följa Gi- dieten men som tycker att det är svårt att få till det på egen hand finns Giboxen.se, ett företag som skapar matkassar utifrån Gi med färdiglagade måltider som levereras direkt hem till dörren. Tanken bakom detta är att Giboxen vill underlätta för dig som vill äta sunt och gå ner i vikt genom Gi- metoden samt genom att du slipper tänka, planera och handla maten själv. Någon annan sätter samman din matkasse och du kan ägna dig åt annat så länge.

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner per dag Antal middagar Mer info
Giboxen Giboxen 1295 kr 1140 kr 20 st 1 st Mer info!

Du får upp till 20 färdiglagade Gi- måltider vid varje leverans och kan således fylla frysen inför kommande dagar. Perfekta matlådor till jobbet eller som en snabbfixad måltid vid oväntat besök. Giboxen strävar efter att ge dig bra variation, och vill hjälpa dig att nå ditt mål genom en sundare kosthållning.

Du får recept på goda och nyttiga mellanmål och frukostar, samt praktiska och effektiva träningstips. Dessutom har du tillgång till Gi- coaching via mejl när du behöver. Giboxen levererar till ett stort antal städer i Sverige och här på sidan kan du läsa om innehåll och upplägg i boxarna, för att enkelt kunna bilda dig en egen uppfattning om dessa.