Gomiddag – en lekfull matkasse

Alla önskar vi oss en riktigt Gomiddag såväl till vardags som till helg, men det kan vara ack så svårt att få till det i veckorna! För att minska stressen som skapas av att behöva planera inköp och matlagning för en stor familj flera dagar i veckan finns praktiska matkassar att beställa.

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner perdag Antal middagar Mer info
Gomiddag Gi-kassen 825 kr – kr 4 st 4 st Mer info!
Gomiddag Variation & tradition 795 kr – kr 4 st 4 st Mer info!
Gomiddag Barnsligt gott 820 kr – kr 4 st 5 st Mer info!

Du kan köpa matkassar som innehåller allt du behöver i form av fisk, kött eller vegetariska alternativ. Du kan välja matkassar sammansatta för parhushåll eller för större och mindre familjer. Gomiddag har ambitionen att maten ska vara näringsrik och barnsligt god och de tre varianter på matkassar som finns i utbudet är en klassisk, en barnanpassad och en Gi-inriktad kasse.

Gomiddag har professionell personal som ansvarar för sammansättningen av dina matkassar, och sedan 2010 erbjuds alltså en Gi-kasse. Kostexperter ser till att variation möter tradition i varje kasse och med hjälp av det medföljande recepthäftet kan du enkelt få grepp om vad det är du ska laga. Vissa basvaror som ris eller quinoa följer med i kassen medan du förväntas ha andra hemma, såsom exempelvis kryddor. Information om vad du behöver ha hemma kommer i ett mejl strax innan varje ny leverans.