Linas matkasse – med stor variation

Lina Gebäck och brodern Niklas Aronsson står bakom det allt populärare fenomenet Linas matkasse. Lina har lång erfarenhet av matlagning och är en utbildad dietist som valt att hjälpa andra till bättre kosthållning och mindre stress genom att starta företaget Linas matkasse. Men hur ska man då veta vilken Linas matkasse som man ska köpa – det finns ju hur många som helst!

Jämför Linas matkassar

Leverantör Kasse Pris Erbjudande Portioner per dag Antal middagar Mer info
Linas matkasse Orginalkasse 789 kr 499 kr 4 st 5 st Mer info!
Linas matkasse Barnkasse 789 kr 499 kr 4 st 5 st Mer info!
Linas matkasse Inspirationskasse 579 kr 299 kr 4 st 3 st Mer info!
Linas matkasse Vegetariska kasse 559 kr 299 kr 4 st 3 st Mer info!

Jo, man kan fundera kring vilken typ av mat man tycker om och sedan låta sig inspireras genom att läsa beskrivningarna här på sidan av till exempel Linas matkasse original, -inspirationskasse eller -barnkasse. Du kan även blanda olika tilläggsprodukter såsom frukt- eller mellanmåls- kassen från Linas matkasse. Jämför innehåll och möjligheter för de olika matkassarna med hjälp av vår sammanställning, och fundera på vilken som skulle passa bäst hemma hos dig.

Linas matkasse levereras alltid hem till din dörr och innehåller välbalanserad kost och råvaror anpassade för enkla eller mer avancerade rätter. Syftet är att hjälpa stora och små hushåll till en enklare vardag, men även att inspirera till ett ökat intresse för matlagning. Stor variation och lagom svåra utmaningar gör att man vill experimentera vidare. Sund och välsmakande mat gör att man mår bra.