Linas matkasse – med stor variation

Lina Gebäck och brodern Niklas Aronsson står bakom det allt populärare fenomenet Linas matkasse. Lina har lång erfarenhet av matlagning och är en utbildad dietist som valt att hjälpa andra till bättre kosthållning och mindre stress genom att starta företaget Linas matkasse. Men hur ska man då veta vilken Linas matkasse som man ska köpa – det finns ju hur många som helst!

Jämför Linas matkassar

LeverantörKassePrisErbjudandePortioner per dagAntal middagarMer info
Linas matkasseOrginalkasse789 kr499 kr4 st5 stMer info!
Linas matkasseBarnkasse789 kr499 kr4 st5 stMer info!
Linas matkasseInspirationskasse579 kr299 kr4 st3 stMer info!
Linas matkasseVegetariska kasse559 kr299 kr4 st3 stMer info!

Jo, man kan fundera kring vilken typ av mat man tycker om och sedan låta sig inspireras genom att läsa beskrivningarna här på sidan av till exempel Linas matkasse original, -inspirationskasse eller -barnkasse. Du kan även blanda olika tilläggsprodukter såsom frukt- eller mellanmåls- kassen från Linas matkasse. Jämför innehåll och möjligheter för de olika matkassarna med hjälp av vår sammanställning, och fundera på vilken som skulle passa bäst hemma hos dig.

Linas matkasse levereras alltid hem till din dörr och innehåller välbalanserad kost och råvaror anpassade för enkla eller mer avancerade rätter. Syftet är att hjälpa stora och små hushåll till en enklare vardag, men även att inspirera till ett ökat intresse för matlagning. Stor variation och lagom svåra utmaningar gör att man vill experimentera vidare. Sund och välsmakande mat gör att man mår bra.